dinsdag 10 maart 2009

Notulen 09-03-2009

Door Mariëlle:

Gister (Maandag 9 Maart) zijn we naar de Agniesebuurt geweest om er interviews af te nemen. Het was een lastig proces. Wat ons opviel tijdens het aanspreken van de mensen was, dat ze geen tijd hadden, druk waren, geen Nederlands spraken of niet in de Agniesebuurt woonde.
Daarnaast werd door de geinterviewde personen bevestigd dat zij ook niet te spreken zijn over de wijk waarin zij wonen. Dat de sociale samenhang er inderdaad laag is en dat de bewoners zich afsluiten voor activiteiten die georganiseerd worden door " Mensen maken de stad". Een indruk van de wijk door een geinterviewd persoon was "Op het randje van een achterstandswijk" . We hebben een beeld gevormd van de wijk, wat ons gister werd bevestigd. De bewoners hebben geen idee meer van hoe dit probleem aangepakt kan worden. Er zijn tal van onderzoeken gedaan. Het zal voor ons een lastig pakket worden iets deze wijk aan te bieden waarbij de bewoners zullen deelnemen.
Nu de interviews zijn afgenomen, kunnen we ze gaan verwerken in conclies en grafieken en het praktische deel voor nu afsluiten.

Geen opmerkingen: